WTN E-vitamin spektrum csepp - 50ml
WTN E-vitamin spektrum csepp - 50ml
5.800 Ft

WTN E-vitamin spektrum csepp – 50ml

5.800 Ft

A könnyen adagolható, E-vitamin spektrum csepp hozzájárul a sejtvédelemhez, illetve védelmet nyújt a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben.

Mennyiségi kedvezmények

Készleten

Cikkszám: 112239 Kategória: Címkék: , , , Gyártó:

WTN E-vitamin spektrum csepp

A könnyen adagolható, E-vitamin spektrum csepp hozzájárul a sejtvédelemhez, illetve védelmet nyújt a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben.

Mostantól folyadék formában kapható az E-vitamin(ok) teljes spektruma! Gyorsabban hasznosul, könnyebben adagolható, mint a kapszula, tabletta vagy a krém formájú termékek!

Ha az E-vitaminról teljességében akarunk beszélni, akkor tudnunk kell, hogy az E-vitamin család 8 tagot számlál – 4 tokoferol (alfa, beta, gamma és delta) és 4 tokotrienol (alfa, beta, gamma és delta) izomert. Ezeknek a biológiai aktivitása különböző.

E-vitamin:

Legfontosabb szerepe a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen. Megfelelő mennyiségben pótolva megakadályozhatja, illetve lassíthatja a sejtek károsodását, öregedését, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Ezzel a tulajdonságával elsősorban a betegségek megelőzésében, a szervek károsodásának megelőzésében és az öregedési folyamatok lassításában lehet eredményes hatása.

Mikor lehet nagy segítség az E-vitamin:

Az idegrendszer védelme esetén:

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a tokotrienolok képesek védeni az idegsejteket a toxinok káros hatásaitól. Kiemelt védelmet nyújthatnak a glutamát káros hatásai ellen. A glutamátot már több vizsgálatban is felelőssé tették, a Parkinson és az Alzheimer kór kialakulásáért.

Rosszindulatú folyamatoknál:

A tokotrienolok segíthetik a programozott sejthalált, mely során a sérült sejteket a szervezet lebontja, így a károsodott sejtek nem növekednek és szaporodnak el.

Szív- és érrendszert érintő problémáknál:

A tokotrienolok segíthetnek az erek meszesedésének megállításában, a meszesedés kialakulásának a lassításában.

Csontanyagcsere nehézségek esetén:

A csontszövet folyamatosan lebomlik és újjáépül, ez egy természetes dinamikus folyamat. Azonban egyes állapotokban, a bomlás sebessége felülmúlja a felépülési szakasz sebességét. A dohányzás, a változókor, az elégtelen tápanyagbevitel, mind kedveznek a csontok lebomlásának. A tokotrienolok aktiválják a csontok felépüléséhez szükséges útvonalakat, így segíthetik a csontok erősségének megtartását, egészségének fenntartását.

Haj és bőr egészségének támogatásánál:

Az oxidatív stressz az egyik kiváltója lehet a hajhullásnak. Ennek ellensúlyozására, a tokotrienolokat lehet ajánlani, hiszen jelentősen támogathatják a hajnövekedés folyamatát. Ezt példázza az is, hogy egy vizsgálat során a résztvevőket két csoportra osztották. Az egyik csoport tokotrienolokat tartalmazó étrend-kiegészítőt kapott, míg a másik placebo készítményt. A résztvevők haját négy, majd nyolc hónap elteltével megvizsgálták és azt találták, hogy a tokortienolokat kapó csoport tagjainál jelentősen növekedett a hajszálak számának mennyisége.

Vércukor problémáknál:

A vizsgálatok, mely során a tokotrienolok vércukorra kifejtett hatását vizsgálják igen biztatóak. A kísérletek során az inzulin érzékenyítést is lehetővé tette, egyúttal segítette a sejtek cukorfelvételét, így jobb energiaellátást biztosított.

Májproblémák fennállásakor:

A májat érintő gyulladás igen súlyos állapot és olyan betegségek előfutára lehet, mint pl. a májcirrózis, azaz májzsugor. A tokotrienoloknak jelentős szerepük lehet a májszövetek regenerációjában.

Miben teljesen előremutató a WTN megoldása?

 • Természetes formában tartalmazza mind a 8 tokoferol és tokotrienol molekulát. (A szervezet számára nagyon fontos és hasznos tokotrienolokat táplálkozással jóval nehezebb pótolni, mint a tokoferolokat). Szójaolajból van, ezért a tocotrienol profil az elérhető legjobb (lagynagyobb gamma- és delta-tokoferol-koncentráció).
 • Nyelv alá pumpálva a száj nyálkahártyáján keresztül gyorsabban és hatékonyabban hasznosul, mintha kapszula, tabletta vagy akár krém formában pótolnánk az E-vitamint.
 • A WTN által használt tokotrienolokat vöröspálma gyümölcséből állítják elő. A termelési folyamatok 100%-ban fenntartható körülmények között történnek.
 • Az E-vitamin(ok) a termékben egyedülálló módon szezaminnal (szezámmagból) is kiegészültek, ami a szervezetben már elhasználódott E-vitamint regenerálja, azért az antioxidáns hatás elnyújtottá válik.

Aktív komponensek koncentrációja 1 adagban (3 pumpa):

 • Összes E-vitamin izomer 230,0 mg
 • Tokoferolok 200,0 mg
 • D-alfa-tokoferol 25,4 mg
 • D-béta-tokoferol 4,4 mg
 • D-gamma-tokoferol 117,4 mg
 • D-delta tokoferol 52,8 mg
 • Tokotrienolok 30,0 mg
 • D-alfa-tokotrienol 11,6 mg
 • D-béta-tokotrienol 1,2 mg
 • D-delta-tokotrienol 3,7 mg
 • Szezamin (szezámmag kivonatból) 5,0 mg

Összetevők:

MCT olaj, kevert tokoferolok, kevert tokotrienolok, tisztított víz, etil-alkohol, szezámmag kivonat, organikus narancshéj olaj.

Használati javaslat:

Ajánlott mennyiség: napi 3 pumpányi folyadék nyelv alá fújva. Lehetőség szerint az első főétkezés előtt fél órával, érzékeny emésztőrendszer esetén étkezéssel vagy étkezés után.

Használat előtt felrázandó! Minden esetben határozott mozdulattal kell lenyomni a pumpát!

specchiasol-lenimyr81jpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár