Természetes gyulladáscsökkentőt keres? Próbálja ki a kitűnő hasznosulású GAL Kurkuma-komplex kapszulát!

Természetes gyulladáscsökkentőt keres? Próbálja ki a kitűnő hasznosulású GAL Kurkuma-komplex kapszulát!

Természetes gyulladáscsökkentőt keres? Próbálja ki a kitűnő hasznosulású GAL Kurkuma-komplex kapszulát!

 

A GAL Kurkuma-komplex kapszula egy vízoldékony kurkuma-kivonat, kurkuma-poliszacharidokkal dúsítva, amiben találhatók természetes, FenuMAT™ technológiával kezelt, kurkuminoidok és turmeronok is. A FenuMAT™ technológia egy csak és kizárólag természetes összetevőket tartalmazó, galaktomannán-rost alapú, ún. reverzibilis hidrokolloid-rendszer, ami az új generációja a liposzomális és hasonló kolloidtechnológiáknak. A CurQfen® egy így feldolgozott kurkuma-kivonat, aminek köszönhetően a kurkuminoidok túlnyomó többsége a hatásos, szabad formájában marad a szervezetben, ellentétben az eddig létező megoldásokkal. Független vizsgálatban is szignifikánsan maga mögött hagyott minden korábbi megoldást. A GAL egyedi kérésének eleget téve e technológia birtokosai módszerükkel a kurkuma esszenciaolajának hatóanyagait is integrálták az általuk kért módosított CurQfen®-be. Továbbá még teljes spektrumú, a kurkuma hatásos, vízoldékony rostfajtáival, turmeroszacharidokkal is felturbózták a terméket, a klinikailag is vizsgált Turmacin® hozzáadása révén. A GAL Kurkuma-komplex kapszula fogyasztása kifejezetten ajánlott porckopásos ízületi fájdalom, ízületi gyulladás, reumás panaszok, gyulladásos bélbetegségek, idegrendszeri problémák, depresszió, premenstruációs szindróma (PMS), inzulinrezisztencia, 2-es típusú cukorbetegség, máj- és vesekárosodás, illetve Alzheimer-kór esetén.

>>> Kattintson ide az összes GAL termékünkhöz!

A kurkuma az egyik legjobb természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító anyag, ami kulcsfontosságú szerepet játszhat például az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának fenntartásában, a reumás panaszok enyhítésében és az ödémák csökkentésében. Egyedülálló méregtelenítő képességgel is rendelkezik, védelmet nyújthat a máj és a vesék számára, valamint hozzájárulhat az emésztési panaszok, a hasmenés és a székrekedés kezeléséhez is. Emellett támogathatja az immunrendszer, az idegrendszer, a tüdő és a felső légutak egészségét is. A kurkumában lévő kurkumin egy teljesen természetes és rendkívül hatékony gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító anyag. A kurkumin molekuláris szinten képes kifejteni kedvező hatásait, ráadásul közben nem okoz kellemetlen mellékhatásokat. A kurkumin szinte bármilyen típusú gyulladásos probléma esetén segíthet, ugyanis képes gátolni a gyulladásokat és fájdalmakat okozó fehérjék képződését a szervezetben. A szív- és érrendszeri betegségek is gyulladásos eredetűek, ugyanis a koleszterin csak a gyulladt érfalra tud lerakódni. Azonban, ha a kurkumin hatására megszűnnek az érfalon lévő gyulladások, akkor nem tudnak újabb lerakódások sem keletkezni, tehát a betegség kiváltó okának megszűnése miatt az érrendszer regenerálódhat.

Csökkentse a gyulladásokat és a fájdalmakat teljesen természetesen és rendkívül hatékonyan a GAL Kurkuma-komplex kapszula segítségével!