Természetes nyugtató gyógynövény-komplex! Próbálja ki a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

Természetes nyugtató gyógynövény-komplex! Próbálja ki a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

Természetes nyugtató gyógynövény-komplex! Próbálja ki a Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszulát!

 

A Myrobalan BioXan olyan gyógynövényeket tartalmaz, amelyek fogyasztása támogathatja a stressz jobb kezelését, a belső harmónia, a lelki egyensúly megtalálását és a pihentető nyugodt alvást. A BioXanban 24-féle speciálisan összeválogatott gyógynövény található, melyek egymás hatásait támogatva, erősítve fejtik ki hatásukat. Fogyasztásával eredményesen csökkenthető a mindennapos stressz, valamint a feszültség, a szorongás és a pánikbetegség is hatékonyan lehet kezelhető vele. A BioXan nem okoz függőséget vagy mellékhatásokat, valamint nem lehet túladagolni sem. A készítmény gyermekeknek is adható már 11-12 éves kortól, akár a kapszulát szétszedve, a tartalmát folyadékban feloldva. A BioXan fogyasztása kifejezetten ajánlott a mindennapos stressz csökkentéséhez, már régóta, tartósan fennálló stressz, szorongás esetén, félelem, pánikbetegség, pánikrohamok esetén, a nyugodt, pihentető alvás elősegítéséhez, a magánéleti vagy munkahelyi nehézségek feldolgozásának támogatásához, dekoncentráltság, romló memória, teljesítőképesség esetén, illetve amennyiben egy természetes kedély- és hangulatjavítót szeretne.

>>> Fedezze fel az összes Myrobalan termékünket!

A BioXant orvosegyetemi kutatások és a tibeti gyógyászat elvei alapján készítették el a stressz, szorongás és pánikrohamok ellen. Összesen 24 fajta speciálisan összeválogatott gyógynövényt tartalmaz, melyek szinergikusan, tehát egymást erősítve fejtik ki kedvező hatásukat. Ezáltal sokkal komplexebb és mélyebb hatást tudnak elérni így együtt, új elegyet alkotva, mint a 24 gyógynövény külön-külön. A BioXan olyan adaptogén gyógynövényeket tartalmaz, amelyek támogatni tudják a szervezet és az idegrendszer alkalmazkodását a változásokhoz, valamint képesek kiegyensúlyozni a stresszhelyzetek miatt fellépő fizikai és pszichés tüneteket. Egyensúlyba tudják hozni az immunrendszert és a hormonok szintjét, valamint képesek megakadályozni a stressz által kiváltott reakciók negatív hatását. A BioXan – kiegyensúlyozó kapszula amiatt is páratlan termék, mivel 1-1 gyógynövény annyira csekély mennyiségben található meg a kapszulában, hogy lehetetlen hozzászokni egy adott hatóanyaghoz, valamint mellékhatások sem alakulhatnak ki, ezért maximális biztonsággal fogyasztható akár hosszú távon is.

Csökkentse a stresszt, a szorongást, a feszültséget a 100% természetes összetételű Myrobalan BioXan – kiegyensúlyozó kapszula segítségével!