Természetes segítség reflux ellen – Myrobalan KhogA.9 kapszula

khoga9 FB banner 1200x1200 1

Természetes segítség reflux ellen – Myrobalan KhogA.9 kapszula

 

A Myrobalan KhogA.9 kapszula segítséget nyújthat a reflux tüneteinek enyhítésében, valamint az okai megszüntetésében. A reflux fő tünetei a mellkasban jelentkező égő érzés, köhögés és savas érzés, de a panaszok között lehet a nyelési nehézség, a hosszú ideje tartó köhögés, a savas böfögés, a szájüregi égés, a gyomorégés, a savas íz a szájban, a kellemetlen szájszag vagy akár a romló fogak is.

Reflux ellen a gyógynövények erejével

A KhogA.9 kapszula 8 szárított, őrölt gyógynövény szinergizmusa, mely gyógynövények együtt, egymás kedvező hatásait felerősítve gyors és hatékonyan lehetnek képesek a refluxot kezelni.

A KhogA.9 tartalmaz még kalcium-karbonátot is, ami egy kivételesen hatásos savlekötő képességű anyag. A kapszulában lévő gyógynövények kezelni tudják a savas gyomornedv nyelőcsőbe történő visszaáramlása végett kialakuló gyomorégést, a savas refluxot.

A KhogA.9 kapszulában található gyógynövénykeverék a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra. Ez azt jelenti, hogy figyelembe veszik a gyógynövények ízét, energetikai sajátosságait és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáját.

A KhogA.9 kapszula meg tudja nyugtatni a gyomrot, valamint képes kiegyensúlyozni annak közegét, illetve védi a nyálkahártyát a sav károsító hatásától.  A KhogA.9 kezelheti a gyomorban és a nyelőcsőben kialakuló égő érzéssel járó akut tünetek, valamint a már hosszabb ideje fennálló gyomorpanaszokat is. A benne található emésztést serkentő gyógynövények képesek mentesíteni a gyomrot a bőséges étkezések utáni feszítő, nyomasztó érzéstől, illetve elősegítik a gyomor megfelelő ürülését is.

Mindezeknek köszönhetően a Myrobalan KhogA.9 kapszula természetes és hatékony segítséget nyújtat azoknak, akik diagnosztizáltan reflux betegségben szenvednek, illetve azok számára is, akik a refluxra jellemző tünetekkel küzdenek.

Myrobalan KhogA.9 kapszula »