Természetes szúnyogriasztó – MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék

szunyoguzo illoolaj

Természetes szúnyogriasztó – MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék

 

Az idei nyár szűkölködik a napsütésben, ám bővelkedik a vérszívó szúnyogokban. De szerencsére van megoldás ellenük, ráadásul mérgező anyagoktól mentes. A MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverék 100%-ban természetes összetételével segít abban, hogy nyugodtan, zümmögés és csípések nélkül élvezhessük akár a kirándulásokat, akár a kerti grillezéseket, vagy csak egyszerűen nyugodtan aludhassuk át az éjszakákat.

Hess innen, szúnyogok!

A szúnyogok imádják a vérünket szívni, viszont szerencsére utálnak bizonyos természetes illatokat. Ilyen természetes szúnyogriasztó hatással rendelkezik az indiai citromfű, a levendula és az eukaliptusz is.

A citromfű tapasztalatok szerint is az egyik leghatásosabb anyag annak érdekében, hogy elűzzük a kéretlen vérszívókat. Ráadásul emellett a citromfű illata nyugtat és ellazít, támogatja a nyugodt alvást is.

A citromfű, a levendula és az eukaliptusz illóolaj keveréke hűsítő, frissítő, és hangulatfokozó hatású ránk nézve. Szerencsére a szúnyogokra viszont ellenkező módon hat, így ha megérzik a levegőben ezt az illóolaj keveréket, akkor ők inkább arrébb állnak.

2 féle alkalmazási mód

A MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keveréket 2 fajta módon is felhasználhatjuk, hogy távol tartsuk a szúnyogokat és egyéb rovarokat.

Belecsepegtethetjük párologtatóba beltéren és kültéren egyaránt. Beltéren elegendő lehet 10 csepp, kültéren nyilván ennél többet kell használnunk ahhoz, hogy kellő hatékonysággal riassza el a szúnyogokat.

De akár készíthetünk sprayt is az illóolaj keverékkel, ha vizet töltünk egy szórófejes flakonba, majd hozzáadunk kb. 10-15 cseppet a MediNatural Szúnyog és Rovarűző illóolaj keverékből. Ezt a permetet azonban csak a ruhánkon használjuk, és ne közvetlenül a bőrünkön.

MediNatural termékek »