Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

Torokgyulladás, torokfájás ellen próbálja ki a Viva Natura Sárkánytűz torokőr sprayt!

 

A Viva Natura Sárkánytűz torokőr spray egy olyan komplex étrend-kiegészítő, amely tartalmaz echinacea purpurea kivonatot és oregano olajat, illetve található benne kombucha és 9 gyümölcssűrítmény flavonoid tartalma. A kombucha koncentrátum alacsony pH viszonyainak köszönhetően a készítmény hosszú távon képes megőrizni a flavin-vegyületek stabilitását és antioxidáns tulajdonságát. A kombucha a vitaminok és ásványi anyagok mellett tartalmaz olyan rendkívül erős antibiotikus és antivirális összetevőket is, amelyeknek köszönhetően egyedülálló hatékonysággal képes fellépni a fertőző betegségek ellen. A glükuron- és laurinsav jelentősen hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, a megfelelő emésztéshez, illetve a máj méregtelenítéséhez. A termékben lévő gyümölcsök különösen bőséges forrásai az antioxidáns flavonoidoknak és antocianidineknek. Ezek az antioxidánsok kivételesen hatékonyan képesek semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, csökkenthetik a gyulladásokat, lassíthatják az öregedési folyamatokat, javíthatják a vérkeringést, gátolhatják a kóros sejtek osztódását, illetve természetes antiallergénként és asztmaellenes anyagként gátolhatják a hisztamin felszabadulását.

>>> Kattintson ide az összes Viva Natura termékünkhöz!

Az echinacea képes megnyugtatni a torkot, a hangszálakat és a garatot, illetve kulcsfontosságú szerepet játszhat az immunrendszer egészséges működésében. Az echinacea az egyik leghatékonyabb immunerősítő gyógynövény, ami rendkívül hatékonyan képes csökkenteni a gyulladásokat is, ezért különösen ajánlott a vírusos, járványos időszakban. Az echinacea jelentősen hozzájárulhat a megfázásos, influenzás betegségek kockázatának csökkentéséhez. Emellett felhasználható a megfázásos betegségek, a húgyúti és a krónikus felső légúti megbetegedések kiegészítő kezeléseként, mivel hozzájárulhat a gyorsabb gyógyuláshoz. A bíbor kasvirágként is ismert gyógynövény elképesztő módon képes növelni az immunsejtek aktivitását, ezáltal korántsem csupán egy-egy fajta betegség esetén segíthet, hanem kulcsfontosságú szerepet tölthet be szinte bármilyen fertőző betegség megelőzésében és kezelésében is. Az echinacea antibiotikus hatással is rendelkezik, melyet elsősorban az echinakozid nevű anyagnak köszönhet. Az echinacea javítani tudja a természetes immunválaszt, aminek köszönhetően növelheti a szervezet védekezőképességét a baktériumokkal, vírusokkal és más kórokozókkal szemben. Számtalan kutatásban bizonyosodott már be, hogy az echinacea azokat az immunsejteket erősíti, amelyek legfontosabb dolga, hogy semlegesítsék és elpusztítsák a betolakodó kórokozókat.

Támogassa immunrendszerét, védje torka és teljes szervezete egészségét a Viva Natura Sárkánytűz torokőr spray segítségével!