Törzsvásárlói kedvezmények

 

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 5% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 500 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 500 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

  • 100 Ft értékű rendeléshez               5 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • 1.000 Ft értékű rendeléshez         50 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez    500 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • 20.000 Ft értékű rendeléshez 1.000 Ft értékű pont amely így 5% kedvezmény
  • 50.000 Ft értékű rendeléshez 2.500 Ft értékű pont, amely így 5% kedvezmény
  • és így tovább…

 

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről.

A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

Extra pontok

Regisztráció: 100 pont

Új regisztráció alkalmával azonnal 100 pontot jóváírunk az egyenlegén, hogy láthassa rendszerünk működését. Ezt a 100 ajándék pontot már az első vásárlás alkalmával be is válthatja.

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 60 nap, azaz 2 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

A törzsvásárlói pontrendszer 2019. november 26. 20.00 órakor lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.

Kiemelt akciós termékeink