Gyűjtse a pontokat és fizessen kevesebbet!

Tavaszi akció!

-10% törzsvásárlói kedvezmény és -10% kuponkedvezmény az első vásárlásra!

Megdupláztuk a hűségpontokat!

Május 31-ig az eddigi 5% törzsvásárlói kedvezményt felemeltük 10%-ra!
Most minden 10.000 Ft értékű vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

-10% kuponkedvezmény az első vásárlásra!

Minden első regisztrált vásárlónkat megajándékozunk egy 10% kedvezményre jogosító kuponnal, amelyet az első vásárlás alkalmával használhat fel. A 10% kedvezményre jogosító kuponkódot a regisztráció és bejelentkezés után a Fiókom oldalán találhatja meg.

Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 10% kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra.

  • 100 Ft értékű rendeléshez                 10 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 1.000 Ft értékű rendeléshez          100 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 10.000 Ft értékű rendeléshez    1.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény
  • 50.000 Ft értékű rendeléshez   5.000 Ft értékű pont, amely így 10% kedvezmény

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

Beváltási értékhatár

A törzsvásárlói pontok beváltása legalább 10.000 Ft értékű kosár tartalom esetén lehetséges, ez a kosárérték alatt a program nem kínálja fel a pontbeváltási lehetőséget.

Extra pontok

Születésnap

A regisztráció során megadhatja a születési dátumát is, ez ugyan nem kötelező, de születésnapján ajándék pontokkal lepjük meg. 🙂

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 60 nap, azaz 2 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

A törzsvásárlói pontrendszer 2019. november 26. 20.00 órakor lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.
Utolsó módosítás: 2020 május 1-től 10%-ra emeltük a törzsvásárlói kedvezmény.

Kiemelt akciós termékeink