Erősítse immunrendszerét a Jutavit 1000 mg-os C-vitamin rágótablettával!

Erősítse immunrendszerét immunitását a Jutavit 1000 mg-os C-vitamin rágótablettával!

 

A Jutavit narancs ízű rágótablettájával hatékonyan erősítheti immunrendszerét, mivel 1000 mg C-vitamint, 2000NE D3-vitamint és csipkebogyó kivonatot is tartalmaz. A C- és a D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez, a csipkebogyó kivonat pedig képes javítani a hatóanyagok hasznosulását a testünkben.

>>> Nézze meg az összes vitaminkészítményt!

A C-vitamin az egyik legjobb immunerősítő, míg a D-vitamin fellép az immunrendszer kóros működése ellen, valamint fokozza a fertőzésekkel szembeni védekező reakciókat. Továbbá szükséges a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkciójának aktiválásához.

A C- és D-vitamin nem csak a fertőző betegségek megelőzését támogatja, hanem azt is, hogy a már kialakult betegségek minél kevesebb tünettel járjanak, és minél rövidebb lehessen a gyógyulási folyamat.

A C-vitamin bizonyítottan vírus- és baktériumellenes hatással bír, fokozza a fehérvérsejtek mennyiségét. A D-vitamin vissza tudja szorítani a gyulladásos folyamatokat, valamint csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait.

Fokozza ellenálló-képességét a Jutavit 1000 mg-os C-vitamin rágótablettával!