Turbózza fel immunrendszerét, pótolja a D-vitamint a JutaVit Olíva D3-vitaminokkal!

Turbózza fel immunrendszerét, pótolja a D-vitamint a JutaVit Olíva D3-vitaminokkal!

 

A JutaVit Olíva D3-vitamin, a D-vitamint extra szűz olívaolajban oldott formában tartalmazza, ezért szervezetünk kitűnően tudja hasznosítani. A D-vitamin ugyanis zsírban oldódik, ezért ahhoz, hogy minél tökéletesebben tudjon hasznosulni a testünkben, ajánlott valamilyen olajban oldva fogyasztanunk.

A D-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, jelentősen növeli a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet. A D-vitamin képes aktiválni a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, így csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait, illetve nagymértékben képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is.

Kórokozók támadása esetén a D-vitamin a káros mikroorganizmusokhoz tereli a falósejteket, reaktív szabad oxigén gyököket szabadít fel, illetve fokozza a védekezésben kulcsfontosságú nyiroksejteknek az osztódását. A D-vitamin roppant lényeges feladata még az is, hogy egyensúlyban tartja a kalciumháztartást a testünkben, ezért nélkülözhetetlen a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez.

Pótolja hatékonyan a D-vitamint, erősítse immunrendszerét a JutaVit Olíva D3-vitamin készítmények segítségével!