Válassza a 260-szor hatékonyabb Tenmag kurkumin kapszulát!

tenmag kurkumin 800

Válassza a 260-szor hatékonyabb Tenmag kurkumin kapszulát!

 

A kurkuma legfontosabb hatóanyaga a kurkumin, ami egy teljesen természetes és roppant hatékony gyulladáscsökkentő vegyület. A kurkumin molekuláris szinten lép fel a gyulladások ellen, és nem okoz káros mellékhatásokat.

Természetes és elképesztően hatékony

A kurkumin a tudomány által is elismerten az egyik leghatékonyabb természetes gyulladáscsökkentő anyag a világon. A kurkumin ugyanis a test egészében képes gátolni a gyulladásokat és fájdalmakat okozó fehérjék termelését, így szinte bármilyen típusú gyulladás ellen hatékony lehet.

Számos kutatás támasztja alá, hogy a kurkumin szignifikánsan jobban képes csökkenteni a gyulladásokat, mint bármilyen más gyulladáscsökkentő kezelés.

A kurkumin ráadásul adaptogén, azaz teljes mértékben képes alkalmazkodni a szervezet aktuális állapotához, s így kiegyensúlyozza annak működését: ha kell, akkor stimulál, ha viszont ha arra van szükség, akkor nyugtat, csillapít.

A kurkumin azért annyira kedvező hatású az egészségre, mivel tulajdonképpen szinte valamennyi betegség mögött valamilyen krónikus gyulladás húzódik meg. Tehát a kurkumin a gyulladások felszámolásával a betegségek valódi okait szüntetheti meg, ezáltal pedig teljes gyógyulást érhet el, nem csupán tüneti kezelést.

A kurkumin ezért rendkívül jótékony hatású lehet bármilyen szív– és érrendszeri megbetegedés, a gyulladásos bélbetegségek, mint az IBS vagy a Crohn-betegség, illetve természetesen az ízületi gyulladások esetén is.

Tenmag Kurkumin kapszula – akár 260x hatékonyabb, mint a kurkuma

A kurkumának mindösszesen 3%-os a kurkumin tartalma. A Tenmag Kurkumin kapszula ezzel szemben 95%-os kurkumin tartalommal bír, így 1 db kurkumin kapszulában annyi kurkumin található, mint 36 kurkuma kapszulában. Sőt, a Tenmag Kurkumin kapszula gyömbérrel együtt fogyasztva akár 260x hatékonyabb is lehet, mint 1 db kurkuma kapszula.

A gyömbér ugyanis annyira sikeresen fokozza a kurkumin felszívódását, hogy az roppant könnyen képes elérni a szívtől távolabb eső helyekre, így az ízületekhez is.

Használja ki Ön is a Tenmag Kurkumin kapszula lenyűgöző gyulladáscsökkentő erejét!

Tenmag Kurkumin kapszula »