Válassza a Dr. Kelen Sun napozókat, és élvezze biztonságosan a nyarat!

Válassza a DrVálassza a Dr. Kelen Sun napozókat, és élvezze biztonságosan a nyarat! Kelen Sun termékcsaládot, és élvezze biztonságosan a nyarat!

Válassza a Dr. Kelen Sun napozókat, és élvezze biztonságosan a nyarat!

 

A Dr. Kelen SUN napozócsalád készítményei krém, spray és olaj formában érhetőek el, laboratóriumilag teszteltek, SPF 6 – 50+ faktorszámúak, így hatékony védelmet nyújtanak felnőttek és gyermekek számára, érzékeny bőrtípus esetén is. A SUN napozókban fotostabil, vagyis napon le nem bomló fényvédőket találhatóak, ezáltal védelmet biztosítanak a nap UVA és UVB sugarai, valamint szabadgyök-képző káros hatásai ellen. Vízálló összetételüknek köszönhetően pedig a bőrön maradnak fürdéskor is. A napozás utáni hidratáló, regeneráló balzsam segít ápolni és regenerálni az erős napsugárzás, szél és víz által igénybe vett bőrt.

>>> Nézze meg az összes Dr. Kelen készítményünket!

A Dr. Kelen SUN napozói 100%-ban természetes összetevőkkel biztosítanak komoly védelmet a bőr számára a káros UV-sugarakkal szemben, miközben védik a környezetet is. A készítményekben található E-vitamin is, és hármas védelmet képesek biztosítani a bőr számára a napsugarak UVA, UVB és szabadgyökképző hatásai ellen. Ennek köszönhetően csökkenthetik a káros bőrelváltozások kialakulásának rizikóját, de az idő előtti öregedéstől is védik a bőrt. A SUN napozói hypoallergén összetétellel rendelkeznek, nincs bennük tartósítószer vagy színezőanyagok sem, így még az érzékeny bőrűek is alkalmazhatják őket a testen és az arcon is. S mivel víztaszítóak, a bőrön maradnak izzadás, fürdés vagy vízi sportok közben is.

Óvja az egész család bőrét a természetes összetételű Dr. Kelen SUN napozókkal!