Válassza az Olimp Labs Gold Omega-3 halolaj kapszulát az Omega-3 pótlásához!

Gold Omega 3

Válassza az Olimp Labs Gold Omega-3 halolaj kapszulát az Omega-3 pótlásához!

 

Az Omega-3 zsírsavak folyamatos pótlása nélkülözhetetlen egészségünk megőrzéséhez, viszont egyáltalán nem mindegy, hogy milyen forrásból juttatjuk be szervezetünkbe, mivel manapság sajnos könnyen előfordulhat, hogy a kifogott halak, s így a belőlük készült halolaj készítmények nehézfémekkel szennyezettek.

Az Olimp Labs Gold Omega-3 kapszula igazoltan nehézfémektől mentes, fogyasztói és szakmai díjjal is kitüntetett, kivételesen magas EPA és DHA zsírsav tartalmú termék

Omega-3 pótlás biztonságosan és hatékonyan

A Gold Omega-3 halolaj kapszula megfelelő arányban tartalmazza az EPA és a DHA zsírsavat, és van benne E-vitamin is, ami antioxidáns képességének köszönhetően megvédi a zsírsavakat az avasodástól.

Az Omega-3 zsírsavak a hormonokhoz hasonló vegyületekké, prosztaglandinokká alakulnak át a testben, melyek minden egyes sejtre, szervre hatást fejtenek ki.

Az Omega-3 zsírsavak különösen fontosak az immunrendszer, az idegrendszer, az agy, valamint a szív– és érrendszer számára, így kedvező hatásúak lehetnek allergia, bélgyulladás, depresszió, ízületi gyulladás, idegkárosodások, mentális zavarok, pajzsmirigy problémák, pikkelysömör vagy ekcéma esetén is.

Az Omega-3 legnagyobb mennyiségben a szinapszisoknál és az agysejtekben található meg, tehát fontos szerepe van az ingerületek átvitelében. Emiatt lehet kedvező hatású demencia, Alzheimer-kór esetén, mivel javíthatja az ingerület-átvitelt az agysejtek között, és növelheti az idegsejtek élettartamát.

Az agyi foszfolipidek és a retina zsírsavjainak nagyjából 20-40%-át teszik ki az Omega-3 zsírsavak, ezért ha növeljük az Omega-3 bevitelét, akkor javulhat a hangulatunk, fejlődhet éleslátásunk és az idegrendszerünk is. Depresszió és a különféle függőségek, így az alkoholizmus esetén szintén segítség lehet kiegészítő terápiaként.

Az EPA és DHA zsírsavak kedvező hatásúak lehetnek a szív- és érrendszeri, illetve egyéb keringési megbetegedések esetén, például a magas vérnyomás, érelmeszesedés, magas koleszterin- és trigliceridszint fennállásakor.

Továbbá erős gyulladásgátló hatásuk által szinte bármilyen gyulladással járó betegség, probléma fennállásakor is kedvező hatást fejthetnek ki.

Olimp Labs Gold Omega-3 kapszula »