Változókori karcsúság a Klimin Slim Trio kapszulával!

Változókori karcsúság a Klimin Slim Trio kapszulával!

 

A menopauza idején olyan változások indulnak be a női szervezetben, amelyek miatt jóval könnyebben alakulhat ki túlsúly, ráadásul sokkal nehezebb a plusz kilók leadása is.

A Klimin Slim Trio kapszula összetevői könnyebbé tehetik a változókort, mivel a benne található hatóanyagok elősegíthetik a súlycsökkentést, a normál vércukorszint fenntartását, a pajzsmirigy megfelelő működését, valamint az anyagcsere serkentését.

Könnyebb változókor

A Klimin slim trio összetevői a B3- és a B6-vitamin, a króm, a barna alga kivonatból származó jód, a keserű narancs-, zöld kávé- és paprika kivonat.

A Klimin slim trio ’Weight Loss Support’ hatóanyagai komplex módon segítik a súly menedzsmentet és az anyagcserét, ami a karcsúság megőrzésének titka.

A változókor alatt lelassul az emésztés és az anyagcsere, megemelkedhet a vércukorszint, illetve a pajzsmirigy nem megfelelő működése miatt túlsúly alakulhat ki.

A Klimin Slim trioban található króm kulcsfontosságú a vércukorszint megfelelő szinten tartásában, valamint részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

A B6-vitamin támogatja a hormonális aktivitás szabályzását, illetve közreműködik a normál cisztein-, fehérje és glikogén anyagcserében. A Klimin Slim Trioban lévő szerves jód támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését, ezáltal a pajzsmirigyhormonok normál termelését is.

A Klimin Slim trioban található paprika kivonat kapszaicin tartalma hozzájárul a zsír- és szénhidrát anyagcseréhez, míg a B3- és B6-vitamin és a barna algában lévő jód szerepet játszik a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A zöld kávéban található nagy mennyiségű klogogénsav gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint a májból a keringési rendszerbe történő felszabadulását is. Ennek következtében kevesebb glükóz kerül a véráramba, ezért a test a zsírsejteket kezdi el lebontani, hogy energiához jusson, így a testzsír mennyisége csökkenni kezd. Emiatt már néhány hét után látványos fogyás következhet be anélkül is, hogy bármi is változott volna az étrendben vagy az életmódban.

Klimin Slim Trio kapszula »