Vásároljon AERIS kapszulát, és AJÁNDÉKba adunk egy puffadás elleni cseppet!

Aeris ajandek

Vásároljon AERIS kapszulát, és AJÁNDÉKba adunk egy puffadás elleni cseppet!

 

Ha most rendel tőlünk Specchiasol AERIS kapszulát, akkor kap mellé ajándékba egy puffadás elleni cseppet is! Végre elfelejtheti a kellemetlen felfúvódást, a túlzott gázképződést, hiszen az AERIS-ben található növényi szén és a szélhajtó hatású gyógynövények komplexe szabályozni tudja a bélmozgásokat és gátolja a túlzott gázképződést.

Az AERIS kapszula és az AERIS  csepp képes lehet leküzdeni a túlzott bélgázképződés kellemetlen panaszait, mint a puffadás, a böfögés vagy a szellentés.

Az AERIS kapszulában 8 egyedülálló emésztésjavító gyógynövény és hatóanyag található, amik segítségével komplexen harcol a puffadás és más emésztési zavarok ellen. Természetes növényi alapanyagokból készül és gluténmentes. Nem tartalmaz mesterséges tartósítót, színezéket és aromát.

Az AJÁNDÉK Specchiasol AERIS csepp ugyancsak enyhíteni tudja a túlzott bélgázképződés kellemetlen tüneteit, köztük a puffadást és a böfögést is. Kifejezetten javasolt a fogyasztása gyomor- és bélrendszeri problémák fennállásakor, antibiotikum kiváltotta hasmenésnél, valamint az IBS kiegészítő kezeléséhez.

Szabaduljon meg a puffadástól az AERIS kapszula és az ajándék puffadás elleni csepp segítségével!