Védje testi és lelki egészségét a Netamin Ashwagandha kapszulával! -10% Kedvezmény!

Védje testi és lelki egészségét a Netamin Ashwagandha kapszulával! -10% Kedvezmény!

Védje testi és lelki egészségét a Netamin Ashwagandha kapszulával! -10% Kedvezmény!

 

A Netamin Ashwagandha kapszula 250 mg-ot tartalmaz az Ashwagandha (indiai ginzeng, Withania somnifera) gyökerének őrleményéből, növényi kapszulában. A termék 100% vegán. Az ashwagandha többek között hozzájárulhat a fizikai és szellemi teljesítőképesség növeléséhez, a stressz hatékonyabb kezeléséhez, a pihentetőbb alváshoz, a hormonrendszer kiegyensúlyozásához, a memória javításához, az öregedés lassításához vagy az immunrendszer erősítéséhez is. Fogyasztása különösen ajánlott, amennyiben álmatlanságtól, alvászavaroktól szenved, gyakran kimerült, fáradt, esetleg depressziós, szorongásos tünetek kínozzák, ha túl sok stressz van jelen az életében vagy ha romlott szellemi teljesítménye, koncentráló képessége. Az ashwagandha nagyszerű természetes tápanyagforrás, így jelentősen energizálhatja, vitalizálhatja a teljes szervezetet.

>>> Nézze meg a többi Netamin készítményünket is!

Az ashwagandhában található speciális szénhidrátok erősítik az immunrendszert, fokozzák azoknak az immunsejteknek a termelését, amelyek elpusztítják a szervezetbe betolakodó káros baktériumokat, vírusokat és más kórokozókat. Emellett jelentősen támogatja a mellékvese működését, amivel hozzájárul a hatékonyabb stresszkezeléshez. Az adrenalin kibocsátásának növelésével pedig éberebben tartja az agyat, javítani tudja a memóriát, a koncentrációs képességet, ezáltal fokozhatja a munkateljesítményt is. Az ashwagandha álombogyóként is ismert, ugyanis jelentősen támogathatja a pihentető, nyugodt alvást, a relaxációt is, amivel további támogatást nyújthat a fizikai és mentális jólét eléréséhez, a mentális egyensúly és az érzelmi stabilitás fenntartásához, illetve képes növelni a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét. Az endorfin termelésének fokozásával pedig növelheti az izmok energiafelhasználását, késleltetheti a kimerülést, a fáradtságérzetet.

Támogassa szervezete testi és lelki egyensúlyát a Netamin Ashwagandha kapszulával! Most 10%-kal olcsóbban vásárolhatja meg!