Vértezze fel immunitását a kórokozók támadásaival szemben a Naturland C- és D-vitaminjaival!

Naturland csoportkep

Vértezze fel immunitását a kórokozók támadásaival szemben a Naturland C- és D-vitaminjaival!

 

A Naturland C- és D-vitamin készítményeivel támogathatja védekezőképességét, mivel e két vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez, ezáltal jelentős szerepet játszanak a betegségek megelőzésében.

A C-vitamin köztudottan nagyszerű immunerősítő, a D-vitamin pedig fellép az immunrendszer kóros működése ellen, illetve javítja a fertőzésekkel szembeni védekező reakciókat. Emellett elengedhetetlen a veleszületett és a szerzett immunitásban a sejtek funkciójának aktiválásához.

A C-vitamin nem csupán az influenzás, megfázásos betegségek megelőzésében kulcsfontosságú, hanem támogatja a gyorsabb lábadozást is e betegségekből. A C-vitamin serkenti az immunrendszer működését, növeli a fehérvérsejtek mennyiségét, illetve bizonyítottan vírus- és baktériumellenes hatással rendelkezik.

A D-vitamin ugyancsak elengedhetetlen a hatékony védekezőképességhez, mivel aktiválni tudja a veleszületett és szerzett immunitásban a sejtek funkcióját, ezáltal csökkenti az oxidatív stressz káros hatásait, valamint képes visszaszorítani a gyulladásos folyamatokat is.

Turbózza fel immunrendszerét a Naturland C- és D-vitaminjainak erejével!