Vértezze fel immunrendszerét a kórokozók ellen az Esi Echinacea termékcsaládjával!

Vértezze fel immunrendszerét a kórokozók ellen az Esi Echinacea termékcsaládjával!

 

Az ESI Echinacea termékcsaládja segít Önnek megerősíteni az immunrendszerét a kórokozók támadásaival szemben! Az echinaceát nem csak megelőzési célból fogyaszthatja, mivel nagy segítséget képes nyújtani már kialakult betegség esetén is a gyorsabb és könnyebb gyógyuláshoz.

Az echinacea javítani tudja a természetes immunválaszt, így fokozza a szervezet saját ellenálló képességét a baktériumokkal, vírusokkal, gombákkal és más kórokozókkal szemben. Számos kutatásban bizonyosodott már be, hogy az echinacea azokat az immunsejteket képes leghatékonyabban stimulálni, amik fő feladata a szervezetbe behatoló kórokozók semlegesítése és elpusztítása.

Az echinaceát különösen érdemes a hidegebb hónapokban, ősszel és télen fogyasztani, mivel jelentősen hozzájárul az ilyenkor gyakrabban kialakuló náthás, influenzás és egyéb fertőző betegségek megelőzéséhez.  De ha már a betegség első tüneteit észleljük magunkon, akkor is érdemes elkezdeni fogyasztani, mivel rövid időn belül képes csökkenteni vagy akár meg is szüntetni a panaszokat, javítja a közérzetet és lerövidítheti a gyógyulási időt.

Győzze le a vírusokat és a baktériumokat az ESI Echinacea termékcsaládjával!