Vértezze fel magát a fertőzésekkel szemben az új Organic Force Béta-Glükán Elixírrel!

Vértezze fel magát a fertőzésekkel szemben az új Organic Force Béta-Glükán Elixírrel!

Vértezze fel magát a fertőzésekkel szemben az új Organic Force Béta-Glükán Elixírrel!

 

Az új csomagolással és összetétellel rendelkező Organic Force Béta-Glükán Elixír 15%-kal több gyümölcs és zöldség felhasználásával készült még jobban besűrítve, könnyebben fogyasztható állaggal. Ez a természetes összetételű, magas antioxidáns tartalmú koncentrátum béta-glükánt is tartalmaz, ami által erős védelmet képes biztosítani a fertőző betegségekkel szembeni felnőtteknek és 12 éven felüli gyerekeknek. A Béta-glükán Elixír fogyasztása kifejezetten javasolt például fertőzésveszély vagy influenzajárvány idején, valamint az őszi-téliidőszakban folyamatosan. Az új összetételű készítményben 15%-kal több gyümölcs és zöldég található 82%-os sűrűségűre besűrítve. A készítmény teljesen egynemű állagúvá, könnyebben fogyaszthatóvá is vált, mivel almapektin helyett almasűrítménnyel készül, aminek köszönhetően megszüntették az apró szemcséket a koncentrátumban.

>>> Válogasson a többi kitűnő minőségű Organic Force termék között!

A Béta-Glükán Elixírben lévő gondosan összeválogatott komponensek erős antioxidáns hatással rendelkeznek a bennük található egyedülállóan magas polifenol és flavonoid tartalomnak köszönhetően. Számtalan olyan összetevő is került a készítménybe, amelyek nem csak erős antioxidánsok, hanem jelentősen támogathatják a hatóanyagok tökéletes felszívódását. A koncentrátumban van bodzabogyó, almarost, fekete berkenye, csicsóka, áfonya, meggy, vörös szőlő, cékla és fekete ribizli is. Továbbá tartalmaz Yestimun béta-glükánt is, mely egy természetes immunstimuláló vegyület. A béta-glükánról számtalan kutatásban bizonyosodott már be, hogy aktivizálni tudja az immunrendszer működését, aminek köszönhetően állandó, hatékony védelmet képes nyújtani a vírusos és bakteriális fertőzésekkel, fertőző megbetegedésekkel szemben, illetve csökkentheti a fertőző betegségek időtartamát.

Fokozza szervezete ellenálló képességét, védekezzen hatékonyabban a fertőző betegségek ellen az Organic Force Béta-Glükán Elixírrel!