Visszerek, seprűvénák ellen próbálja ki a BioCo Rutin + C-vitamin tablettát!

Visszerek, seprűvénák ellen próbálja ki a BioCo Rutin + C-vitamin tablettát!

Visszerek, seprűvénák ellen próbálja ki a BioCo Rutin + C-vitamin tablettát!

 

A BioCo Rutin 50mg + 100mg C-vitamin tabletta jelentősen képes lehet hozzájárulni az erek egészségéhez, a normál keringéshez. A termék nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy állati eredetű összetevőket, így vegánok is fogyaszthatják. A készítmény fogyasztása kifejezetten ajánlott azoknak, akik különös gondot fordítanak az erek normál állapotának megőrzésére, valamint azoknak, akik olyan komplex terméket keresnek, amiben egyszerre van jelen a rutin és a C-vitamin. A rutin szerepet játszhat az érfalak erősítésében, rugalmasabbá tételében, illetve a C-vitamin hatékonyabb felszívódásában. Emellett támogathatja a hajszálerek és a szem kapillárisainak erősebbé és rugalmasabbá tételét, valamint csökkentheti az érfalak gyengesége miatti vérzések kialakulását. A rutin az egyik leghatékonyabb tápanyag visszeres, hajszáleres vagy seprűvénás panaszok esetén, meg tudja gátolni a véraláfutások és ödémák kialakulását is. A BioCo Rutin 50mg + 100mg C-vitamin tabletta szerepet játszhat a hajszálerek erősítésében, a koleszterinszint csökkentésében, az immunrendszer erősítésében, illetve az öregedési folyamatok lassításában.

>>> Nézzen körül az összes BioCo termékünk között!

A C-vitamin hozzájárul a kollagén szintéziséhez, így az erek és a fogíny normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A rutin alacsony szintje esetén jelentősen romolhat a C-vitamin felszívódása és hasznosulása, az érfalak gyengülhetnek, valamint csökkenhet a rugalmasságuk, a hajszálerek pedig könnyebben elpattanhatnak. A rutin a C-vitamin kísérőanyaga, számottevően támogathatják egymás hatásait. A rutin hozzájárul a C-vitamin felszívódásához, rugalmasabbá és erősebbé teheti a hajszálereket és a szem kapillárisait, képes csökkenteni az érfalak gyengesége miatti vérzéseket. A rutin antioxidáns hatással is meg van áldva, ezáltal képes semlegesíteni a sejtkárosító szabadgyököket, illetve hozzájárulhat a sejtkárosodás és a betegségek megelőzéséhez. A C-vitamin ugyancsak erős antioxidáns hatással van felvértezve, így fontos szerepet tölthet be a sejtek oxidációjának és károsodásának megelőzésében. Továbbá nélkülözhetetlen az immunrendszer normál működéséhez, illetve a sejtek biokémiai folyamataihoz. A C-vitamin a kollagén képződésének támogatása által jelentősen hozzájárulhat az erek, a bőr, az ízületek, a porcok, a csontozat normál állapotának és működésének fenntartásához.

Támogassa érrendszere egészségét, lépjen fel a visszeres, hajszáleres, seprűvénás panaszok ellen a BioCo Rutin + C-vitamin tabletta segítségével!