Vitaking szépség és egészség – nem csak nőknek

Vitaking szépség és egészség – nem csak nőknek

Vitaking szépség és egészség – nem csak nőknek

 

Vitaking haj, bőr, köröm szépségvitamin

Az MSM, mezei zsurló, L-cysteine, kolin, inositol és a PABA együttesen hozzájárulhat a haj, bőr és köröm szépségének fenntartásához, a bőr állapotának és rugalmasságának, a haj minőségének és a körmök szilárdságának javításához.

  • MSM: fokozza a bőr egészségét és kezeli a bőrproblémákat, és serkenti a hajnövekedést.
  • Mezei zsurló: a benne lévő magas szilíciumtartalmú kovasav segít megállítani a hajhullást, látványosan megerősíti a hajszálakat és a repedező, málló, törékeny körmöket.
  • L-Cystine: Kéntartalmú aminosav, az egyik legerősebb ismert antioxidáns (szabadgyök fogó). Fehérje összetevőként megtalálható a természetes fehérjékben, különösen a kreatinban, a haj, a szaru, a tollak és az inak legfontosabb fehérjéjében. Fontos szerepet játszik a sejtek anyagcseréjében.
  • Inozitol, és kolin: mindkettő „nem hivatalos” B-vitamin, fontos szerepük, hogy a sejthártya épségét megóvja, továbbá fontos szerepe van a sejtek információ-átadásában, energiaellátásában, illetve a sejten belüli kommunikációban.
  • B-10: (más néven Paba) megőrzi a haj és bőr egészségét.

Vitaking Ligetszépe olaj kapszula

A Ligetszépe olaj hozzájárulhat a hám és kötőszövet egészségének megőrzéséhez. Zsírsav összetétele rendkívül előnyös, magas arányban tartalmaz telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat.

Vitaking Kollagén por

Ahogy öregszünk, a kollagén termelődés csökken a szervezetünkben. Ennek eredménye a ráncok kialakulása és a száraz bőr. A kollagén segíti az izomzatot, ezáltal segít a korral járó mozgásszervi nehézségek csökkentésében.