Vitalizáláshoz, immunerősítéshez válassza a GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszulát!

Vitalizáláshoz, immunerősítéshez válassza a GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszulát!

Vitalizáláshoz, immunerősítéshez válassza a GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszulát!

 

A GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszulában a közismert shilajitkutató, Dr. Shibnath Ghosal és kutatócsoportja által fejlesztett, több szabadalommal rendelkező PrimaVie® shilajitkivonat található. S mivel csak és kizárólag víz felhasználásával kivonatolták, így teljes mértékben megőrzi az összes hatóanyagot és azok eredeti arányát, sokszoros koncentrációban. A shilajit rendkívül bőséges forrása a vitaminoknak, ásványi anyagoknak, aminek köszönhetően az egyik legjobb természetes immunerősítő, időskori vitalitást fokozó anyag, valamint roppant hatékony öregedéslassító, méregtelenítő, ízületvédő és csonterősítő hatással is rendelkezik. A shilajit kiemelkedő szerepet tölthet be az időskori vitalitás növelésében, az öregedési folyamatok lassításában, a fizikai és szellemi teljesítmény javításában, illetve a betegség utáni legyengült állapotok terápiájának kiegészítésében. A múmijó fogyasztása különösen ajánlott többek között a szervezet vitalizálásához, energizálásához, az immunrendszer erősítéséhez, az öregedési folyamatok lassításához, az antioxidáns védelem fokozásához, a gyulladások csökkentéséhez, a méregtelenítési folyamatok támogatásához, krónikus fáradtság esetén, a fizikai és szellemi teljesítmény növeléséhez, az idegrendszer támogatásához, a szív- és érrendszer védelméhez, az anyagcsere és az emésztés javításához, az ízületek védelméhez, a csontok erősítéséhez, a hormonrendszer szabályzásához, illetve vérszegénység esetén.

>>> Fedezze fel az összes GAL termékünket!

A shilajit nagyon fontos szerepet tölt be indiai ayurveda ősi gyógyászatban. A shilajit körülbelül 6500-féle növény leülepedett összetevőiből tevődik össze, így kiemelkedően magas a nyomelemtartalma. Többek között tartalmaz természetes huminsavat és fulvosavat is, melyek fontos szerepet játszanak a méregtelenítésben, valamint a sejtek energiatermelésében is. A múmijó hozzájárul a méreganyagok sejtekből való eltávolításához, aminek köszönhetően támogathatja a tápanyagok hatékonyabb felszívódását, ezáltal pedig fokozhatja a szervezet ellenálló képességét. A shilajit kedvező hatású lehet a fizikai és a mentális betegségekre is. Kiemelkedő antioxidáns hatásának köszönhetően rendkívül hatékony természetes gyulladáscsökkentő, képes jelentősen felgyorsítani a szervezet regenerációját, hozzájárulhat a betegségek hatékonyabb megelőzéséhez. Továbbá roppant hatékonyan tudja növelni a szervezet vitalitását, vagyis kitűnő energizáló hatással is meg van áldva.

Növelje szervezete védekezőképességét és vitalitását, lépjen fel az öregedési folyamatok ellen a GAL PrimaVie Shilajit (Múmijó) kapszula segítségével!