Vitalizálja szervezetét az Erba Vita Barna alga-Hólyagmoszat tablettával!

Erba Vita Barnalaga

Vitalizálja szervezetét az Erba Vita Barna alga-Hólyagmoszat tablettával!

 

Az Erba Vita Barna alga-Hólyagmoszat tabletta biztosít szinte minden szükséges tápanyagot a szervezete számára, ráadásul kitűnően hasznosuló formában.

A barna alga egyesíti magában az állati és növényi fehérjék tulajdonságait, így az emberi szervezet számára tökéletes tápanyagforrás, könnyen emészthető, és szinte valamennyi vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmazza.

Támogatja a méregtelenítést és a fogyókúrát is, mivel nagyszerű lúgosító, kivezeti a felgyülemlett salakanyagokat, megköti a mérgező nehézfémeket, illetve gyorsítja az anyagcserét, és gátolja a zsírlerakódást.

A barna alga fogyasztása pozitív hatású lehet többek között fázékonyság, gyengeség, fáradtság, sápadtság, száraz hámló bőr, körömtöredezés, vizenyős arc és szemhéjak, szaglás és ízlelési zavarok, koncentrációs problémák, idegrendszeri tünetek vagy lelassult gondolkodás fennállásakor is.

Legjobb természetes jódforrás, biztonságos jódpótlás

A hólyagmoszat jelentős mennyiségű szerves kötésű jódot tartalmaz, amit – a szervetlen jóddal ellentétben – nem lehet túladagolni, mivel a felesleg egyszerűen kiürül a szervezetből. A szerves jód szükséges a pajzsmirigy hormonjainak szintéziséhez, ami aktív metabolizmust biztosít.

A szerves jód nélkülözhetetlen a szervezet megfelelő ütemű anyagcseréjéhez és az energiatermelő folyamatokhoz, ami leküzdheti a fáradékonyságot, fázékonyságot és segíti az egészséges haj, bőr és körmök elérését is.

Kitűnő jódforrásként a barna alga közvetetten a pajzsmirigy szabályozójaként működik, s ezzel gyorsítja az alapvető anyagcsere folyamatokat, így támogatva a túlsúly leadását is.

A barna algában található 37 szerves, jól hasznosuló ásványi anyag, megannyi vitamin, nyomelem, klorofill, többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavak, poliszacharidok vagy a szterinek pedig természetes multivitaminként töltik fel a szervezetet.

Pótolja a jódot és más tápanyagokat hatékonyan és természetesen az Erba Vita Barna alga-Hólyagmoszat tablettával!