Vitaminpótlás 2-szer hatékonyabban a BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettával!

Vitaminpótlás 2-szer hatékonyabban a BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettával!

Vitaminpótlás 2-szer hatékonyabban a BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtablettával!

 

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta valamennyi benne található vitaminból 200%-ot tartalmaz, ami a duplája a felnőttek számára javasolt napi referenciaértéknek. A termék rendszeres fogyasztásának hatására a szervezet feltöltődhet az alapvető vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ezáltal kiegyensúlyozottabbá válhat a működése, valamint jelentősen erősödhet az immunrendszer is, tehát fokozódhat a szervezet ellenálló képessége. A 200% Vitality Multivitamin Dupla tartalmaz 13 fajta vitamint és 10-féle ásványi anyagot, melyek többsége szerves formájú, tehát a szervezetnek már nem kell őket átalakítania, így jól képesek hasznosulni. Ráadásul a készítményben kristálytiszta tengervízből nyert magnézium található. A készítmény fogyasztása különösen ajánlott fokozott vitamin- és ásványi anyag szükséglet esetén. A vitaminok abszolút nélkülözhetetlenek az egészség megőrzéséhez, és rendkívül fontos figyelni a különféle szervezetbe juttatott vitaminok egymáshoz viszonyított arányára. A multivitamin készítmények pedig éppen az optimális arányban tartalmazzák a különféle vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Tehát a multivitaminok fogyasztásával biztonságosan és komplexen juttathatjuk be szervezetünkbe a szükséges tápanyagokat.

>>> Kattintson ide az összes BioCo termékünkhöz!

A BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta komplex módon járulhat hozzá az immunrendszer erősítéséhez a benne található hatóanyagok segítségével. Az A-, C-, D- és E-vitamin és a cink kulcsfontoságú szerepet játszanak az immunrendszer normál működésében, míg a vas részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban. A C- és E-vitamin erőteljes antioxidáns hatással bírnak, aminek köszönhetően jelentős védelmet képesek nyújtani a sejteknek az oxidatív stressz káros hatásaival szemben. Az A-vitamin szükséges a normál növekedéshez, a szem és a bőr egészségéhez, illetve a csontok és a fogak egészségének megőrzéséhez. A B-vitaminok hozzájárulnak az energiatermeléshez, az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, valamint a szemek, a máj, a bőr és a haj egészségéhez. A folsav nélkülözhetetlen a normál vérképzéshez, valamint az immunrendszer normál működéséhez. A B1-vitamin kulcsfontosságú az izmok, az idegrendszer és a szív egészségéhez és normál működéséhez.

Pótolja a vitaminokat és az ásványi anyagokat 2-szer hatékonyabban a BioCo 200% Vitality Multivitamin Dupla filmtabletta segítségével!