Gal Glicin - 250g
Gal Glicin - 250g
1.890 Ft

Gal Glicin – 250g

1.890 Ft

Mennyiségi kedvezmények

A glicin egy édes ízű aminosav, ami a testben olyan fehérjéket termel, melyek a szöveteket, ízületeket és izmokat alkotják. A glicin magas koncentrációban található a bőrben, az ízületekben és az izomszövetben.

Készleten

Cikkszám: 81825 Kategória: Címke: Gyártó:

GAL Glicin por

A GAL készítmények készítése során a természetesség és hatékonyság kerül előtérbe, így a termékek az egészségmegőrzést szolgálják, kimagasló minőségben és rendkívüli hatékonysággal. A glicin egy természetes aminosav, mely nagy mennyiségben található meg kollagénben. Színtelen, édes ízű, kristályos anyag, hőálló ezért süteményekbe, forró italokba is alkalmazható.

Glicin

A glicin egy fehérjealkotó aminosav, mely a természetben is előfordul. A szervezet működésének több területén is fontos szerepe van. Nyugtatólag hat az agyra, elősegíti a vércukor eltárolását, kiemelendő tulajdonsága a növekedési hormonfokozó hatása. Elősegíti a jobb izomnövekedést, csökkenti az ízületi fájdalmakat, javítja az alvás minőségét. Egy újabb termék az édesítők piacán, ugyanis édesítőszernek is kiváló, hiszen színtelen, édes ízű, kristályos anyag, hőálló ezért süteményekbe, forró italokba is alkalmazható. Édessége közel a normál kristálycukoréval megegyező és nincs mellékíze.

Fogyasztási javaslat:

Elalvás előtt 1-2 dl langyos folyadékban oldjon föl 1 púpos teáskanálnyit és lassan kortyolgassa el vagy víz nélkül szopogassa el. Javasolt étkezések után is egy keveset (1 csapott teáskanálnyit vagy 1 mokkáskanálnyit ) elfogyasztani, ha étkezésünkben nem voltak kollagén típusú fehérjék. Így az étkezés után fogyasztott glicin segíti a táplálkozással elfogyasztott aminosavak arányának kiegyensúlyozását. Kávéba vagy bármilyen folyadékba belekeverhető, süteményekbe is belesüthető. Kellemes, mellékízmentes édes íze van (azonban ha a port vesszük a szájunkba közvetlenül, akkor az már-már kellemetlenül édes).

Kiszerelés:

  • 250 gramm
nt-himalaja-so-fejlecjpg

Tájékoztató az étrend-kiegészítőkről

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking Hialuronsav + kollagén

Vitaking A+D+Szelén

VitaKing-A-D-E-szelen

Vitaking Stress B-complex

Vitaking Stressz-B complex

Kosár